Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ




Μην σας κάνει εντύπωση αν σας πω ότι τα ζώα αποτελούν μια ανώτερη μορφή ζωής στον πλανήτη μας, ίσως και πιο ανώτερη από τον άνθρωπο.

Και επειδή όπως έχουμε ξαναπεί πρέπει να μιλάμε με παραδείγματα:



1.Τα ζώα που υποτίθεται ότι στερούνται λογικής και βασίζονται στα ένστικτα τους, δρουν τις περισσότερες  φορές και συμπεριφέρονται πιο λογικά από τους ανθρώπους.








2 .Τα ζώα επιδεικνύουν μια αξιοθαύμαστη στωικότητα και καρτερικότητα απέναντι στις αρρώστιες,στον πόνο και στον θάνατο, σε αντίθεση με τον άνθρωπο.



3.Τα ζώα σε πολλές περιπτώσεις υιοθετούν και ανατρέφουν μωρά άλλου είδους, χωρίς υστεροβουλία και οφέλη και αυτό κόντρα στα ένστικτά τους.











4.Τα ζώα σκοτώνουν μόνο για να τραφούν. Σπάνια την ώρα που αμύνονται  και πολύ πιο σπάνια για να υπερασπιστούν τα παιδιά τους.




5 .Πολλά  ζώα ( όπως ο σκύλος) δείχνουν μεγάλο θάρρος έως και αυτοθυσία για να σώσουν από μεγάλο κίνδυνο κάποιον άλλον ,από άλλο είδος,  όπως τον άνθρωπο.Ο άνθρωπος σπάνια σώζει τον συνάνθρωπό του σε ώρα μεγάλου κινδύνου.




6.Ένα ζώο  που έχει αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με κάποιον άνθρωπο δεν πρόκειται ποτέ να τον προδώσει ,( σε αντίθεση με τον άνθρωπο).






7. Τα ζώα που συμβιώνουν με ανθρώπους και αναπτύσσουν μαζί τους  σχέση, βγάζουν αυθόρμητα και χωρίς δυσκολία ιδιαίτερα συναισθήματα και συμπεριφορές όπως : αγάπη, αλληλοκατανόηση, αλτρουισμό, αλληλεγγύη, αλληλοσεβασμό κ.α.



8 .Μπορούμε  εύκολα να ξεγελάσουμε έναν άνθρωπο, πολύ δύσκολα ένα ζώο και αυτό γιατί τα ζώα έχουν μία ανώτερη μορφή επικοινωνίας που στηρίζεται στην τηλεπαθητική  και όχι στον λόγο, που εύκολα σε παραπλανά.







Υ.Γ.1.   Αν και δεν μ' αρέσουν οι παγκόσμιες ημέρες, στις 4 Οκτωβρίου <<γιορτάσαμε>> την παγκόσμια ημέρα των ζώων.

Υ.Γ.2.  Κάποιοι συγγενείς με παρότρυναν να γράψω για την τρίτη ηλικία που <<γιορτάζετε>> στις 1 Οκτωβρίου, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ.  Γιατί,  όσο οι δημοσκοπήσεις φανερώνουν ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ψηφίζονται, κυρίως, από ανθρώπους της τρίτης ηλικίας,   εγώ  θα προτιμώ  να γράφω για τα ζώα.
.




Υ.Γ.3.  Εξάλλου τι αγριόγατα θα ήμουν;;;





Και ένα βιντεάκι,  από τα πολλά , που δείχνουν την απέραντη και αλησμόνητη αγάπη των ζώων προς τον άνθρωπο. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου